OVER ONS - AUTHENTIC GREECE

 

Kalimera,

 

Mijn naam is Karlien, ik ben eigenaresse van Holland Italia Events en Authentic Greece, samen een Nederlandse tour operator. Alweer meer dan 20 jaar organiseer ik samen met mijn collega's vakanties en reizen in het authentieke Griekenland.

 

Ik woon ca. 4 maanden per jaar op Zakynthos, Kefalonia en Methoni. Authentic Greece richt zich op reizen en vakanties die ver van massa toerisme liggen en regelt voor u rustige speciale plekjes op Zakynthos, Kefalonia, de Peloponnesos, Athene en nog vele andere plaatsen in authentic Greece.

 

Ca 22 jaar geleden ben ik gestart met Karlitalia Tour Operator. Dit is inmiddels uitgegroed tot een groot bedrijf dat zich richt op massa toerisme met vele charters vanuit Italie naar Griekenland. Enige jaren geleden heb ik besloten om met Authentic Greece ons helemaal te richten op die reizigers en vakantiegangers die graag het échte Authentic Greece willen ontdekken.

 

We hopen u de komende zomer in authentiek Griekenland te mogen ontmoeten.

 

Met vriendelijke groeten, 

 

Karlien A.Liewes

 


MethoniOtt07due

 Karlien A Liewes - Finikounda / Methoni

 

Board

 

Authentic Greece maakt deel uit van Holland Italia Events tour operator. Holland Italia Events verzorgt  Speciale reizen naar Italië. Zie www.hollanditaliaevents.nl

 

Deze zin is onzichtbaar, maar is nodig om het venster op de juiste breedte te houden, als noodoplossing. Dus laten staan aub !