Vakantie Costa Navarino

Costa Navarino niet alleen maar Golf

Authentic Greece is dé specialist voor een strand vakantie, een rondreis over  de Peloponnesos, voor verschillende experiences en activiteiten op de Peloponnesos en Costa Navarino. Wil je misschien Golfen op Costa Navarino?  Ee rondreis maken over de Peloponnesos? Een Food Tour maken van Athene via Nafplion naar Monemvassia?  Of misschien Mountainbiken op de Peloponnesos? Wij regelen het voor je.

Costa Navarino is eigenlijk maar een klein stukje Peloponnesos. Het is een ”nieuwe naam” voor een prachtig stukje Peloponnesos. Letterlijk vertaald is Costa Navarino de ‘Kust van Pylos’. Pylos heette in de Italiaanse periode ‘Navarino’. Het gaat dus om het gebied in het Zuid-Westen van de Peloponnesos. De naam Costa Navarino was er tot voor kort nog niet en is in het leven geroepen door Kapitein Vassilis Konstantakopoulos, de eigenlijke ontwerper en uitvoerder van Costa Navarino, de schitterende Resorts, een aantal golfbanen en het hele gebied er om heen.

Een vakantie in “Costa Navarino” biedt 45000 jaar geschiedenis, met steden als Olympia, het Ancient Messini, Nestor Palace, Sparta en Mycene. Costa Navarino biedt alle mogelijke sporten die er gedurende bijna het hele jaar kunnen worden uitgeoefend zoals golf, kitesurfen, fietsen, mountainbiken, tennissen, wandelen, zeilen en birdwatching bij het natuurpark van Gialova. Costa Navarino heeft veel culinaire verrassingen in petto, kent heerlijke wijnen en produceert natuurlijk de alom bekende olijfolie.

Ca. 90% van het gebied van Costa Navarino op de Peloponnesos is en blijft gereserveerd voor natuur en cultuur. De strenge milieuregels zorgen ervoor dat het gebied ongerept blijft. Costa Navarino heeft zich ten doel gesteld een paradijs in Griekenland te zijn en te blijven; een paradijs van natuurlijke schoonheid en onbedorven door massatoerisme! Het is geweldig om te kunnen wandelen over de prachtige witte zandstranden omgeven door dorpen met Byzantijnse kerken die overal zijn verspreid over de provincie Messinia. Een must is een duik in de zee bij Voidokilia Beach, beschouwd als mooiste strand van Griekenland door “New York Times’. Costa Navarino is dus veel meer dan de Golf Resorts, The Westin en The Romanos. Costa Navarino is de naam voor een prachtig en authentiek stukje Middellandse Zee. Een paradijs in het Zuid-Westen van de Peloponnesos in Griekenland.

Notes

Costa Navarino is voor bijna het gehele jaar een ideale vakantie bestemming. Door de gunstige ligging zijn de temperaturen hier hoger dan elders in Griekenland en de rest van Europa.