Boomerang Beach Apartments

Authentic Greece organiseert de leukste vakanties op Zakynthos

Authentic Greece organiseert alweer 25 jaar de leukste vakanties op Zakynthos. Ga jij mee naar Zakynthos? We hebben hartstikke leuke appartementjes voor jou.  Boomerang Beach Apartments bestaat uit 12 eenvoudige één-kamer appartementen op slechts 100 m van Tsilivi beach, direct in het levendige centrum. Desondanks is het toch rustig gelegen. Ideaal als jij wilt genieten van een ontspannen strand vakantie op 1 van Zakynthos’ mooiste stranden.

Deze appartementen op Zakynthos liggen in het plaatsje Planos – Tsilivi  direct aan zee. Alle appartementen beschikken over twee bedden, badkamer (die samenkunnen worden gevoegd tot 1 groot twee-persoons bed),  balkon, wifi (gratis), airco (euro 6,00 per dag per appartement), kichenette en tuin. In de directe nabijheid bevinden zich winkeltjes, restaurants en barretjes. Er is een bushalte voor de bus naar Zakynthos Town zich op 50 meter.  Er is een receptie en de schoonmaakster is 6 dagen per week aanwezig. De lakens en handdoeken worden om de 3 a 4 dagen verwisseld.

En ehhh,,,,,,  we vergeten natuurlijk niet die leuke en super goede Beach Bar & Restaurant gerund door  zoon, dochter en schoonzoon van de eigenaresse. Boomerang Beach Bar bevindt zich op 100 m.  Een aanrader voor een drankje en hapje.

NB. Airco en tourism taxes zijn direct ter plekke te betalen. Airco 6,00 per appartement per dag. Tourism taxes 0,50 euro per persoon per dag (prijs van 2020).

Voor informatie of reserveringen klik hier