Kozanos Hotel & Apartments

Heel erg goed 3 sterren aparthotel in het schattige authententieke Amoudi

Zakynthos is hektisch? Nee joh….Amouda is een klein plaatsje direct aan zee op het authentieke Zakynthos. Het plaatsje ligt ca 15 km van het vliegveld, juist onder Alikes en Alikanas aan de oostkust van het eiland. Als je van rust en Authentic Greece houdt is dit de ideale plek voor jou. De strandjes zijn vrij klein en behoren veelas toe aan de eigenaren van diverse appartementencomplexjes. Door een drankje te nemen in de bijbehorende bar of iets te nuttigen in de taverna kun je de gehele dag lekker op deze strandjes vertoeven.  Het is er gewoon lekker rustig. De omgeving van Amoudi is geschikt om te fietsen en te wandelen. In het dorpje bevinden zich een paar super goede Griekse Taverna’s (restaurantjes) voor zowel de traditionele vis-  vlees- vegetarische gerechten als een eenvoudige, oh zo lekkere Souvlaki of Pita Gyros. Amoudi is de perfecte uitvalsbasis om Zakynthos goed de leren kennen, precies in het midden van de oostkust.

In dit unieke plaatsje bevindt zich Kozanos Hotel & Apartments.

Hotel & Apartments Kozanos bestaat uit 24  kamers (eigenlijk zijn het allemaal appartementjes want er is ook een keukenblokje aanwezig) in het centrum van dit mini dorpje Amoudi. Het strand ligt op 50 meter, er is een zwembad, het ontbijt wordt geserveerd. Verder is een er gezellige bar.  De meeste kamers hebben ”side sea view”. Er is een bushalte voor de bus naar Zakynthos.

Iedere kamer heeft 2 of 3 bedden, kitchenette, wifi, safety box, wifibadkamer en is modern ingericht.

Wij hebben Pakket Reizen en Speciale Aanbiedingen voor jou in Kozanos Hotel & Apartments  incl.  huurauto (met alle verzekeringen incl.) Zie op  Reizen en Experiences