Boutique Camvilla Hotel in Koroni

Vakantie Peloponnesos, Rondreis Peloponnesos

Hotel Camvilla is een vijf sterren boutiqe hotel en ligt tussen de olijfbomen, niet ver van het strand Peroulia nabij het pittoreske plaatsje Koroni. Boutique Hotel Camvilla biedt uitzicht op de Golf van Messinia en de tuin.

Je begint hier je dag  met een traditioneel Grieks ontbijt en het restaurant biedt mediterrane gerechten, bereid met producten uit Messenië. ‘s ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een Ouzo aan de bar bij het zwembad.

Verder is het heerlijk ontspannen in de prachige infitity pool of in de Camvilla Spa, die beschikt over een binnenzwembad, een sauna en massageruimtes. Ook heeft Botique Hotel Camvilla een fitnessruimte. WiFi is gratis beschikbaar in alle ruimtes. Bovendien wordt je heerlijk heen en weer naar het strand vervoerd  met een elektrische auto.

Boutique Hotel Camvilla bevindt zich op 300 meter van een bushalte, op 7 km van de kustplaats Koroni en op 25 km van Methoni. De luchthaven Kalamata bevindt zich 35 km verderop.  Athene ligt op 3,5 uur rijden.

Wij raden Boutique Hotel Camvilla aan voor een luxe strandvakantie in het authentieke Griekenland of als tussenpauze tijdens jouw rondreis op de Peloponnesos. Zie ook Reizen en Experiences