Boutique Hotel Camvilla in Koroni

Vakantie of rondreis op de Peloponnesos

Wil je op vakantie naar de Peloponnesos of er een rondreis maken? Authenic Greece verzorgt alweer 25 jaar leukste vakanties en rondreizen op de Peloponnesos.  En dan is een verblijf in het het prachtige Camvilla Hotel top.  Hotel Camvilla is een vijf sterren boutiqe hotel en ligt tussen de olijfbomen, niet ver van het strand Peroulia nabij het pittoreske plaatsje Koroni. Boutique Hotel Camvilla biedt uitzicht op de Golf van Messinia en de tuin.

Je begint hier je dag  met een traditioneel Grieks ontbijt en het restaurant biedt mediterrane gerechten, bereid met producten uit Messenië. ‘s ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een Ouzo aan de bar bij het zwembad.

Verder is het heerlijk ontspannen in de prachtige infitity pool of in de Camvilla Spa, die beschikt over een binnenzwembad, een sauna en massageruimtes. Ook heeft Boutique Hotel Camvilla een fitnessruimte. Wifi is gratis beschikbaar in alle ruimtes. Bovendien wordt je heerlijk heen en weer naar het strand vervoerd  met een elektrische auto.

Boutique Hotel Camvilla bevindt zich op 300 meter van een bushalte, op 7 km van de kustplaats Koroni en op 25 km van Methoni. De luchthaven Kalamata bevindt zich 35 km verderop.  Athene ligt op 3,5 uur rijden.

Wil jij graag een vakantie of rondreis op de Peloponnesos boeken? Stuur ons even een vrijblijvend mailtje. Zie ook Reizen en Experiences