Vakantie op Kefalonia

Ga je mee op vakantie naar Kefalonia

Vakantie op Kefalonia? Je kunt eigenlijk niet om Authentic Greece heen. Authentic Greece is expert voor vakanties op het authentieke Kefalonia.  Alle hotels en appartementen op Kefalonia zijn met zorg uitgezocht en liggen op de mooiste plekjes Kefalonia.

Kefalonia is het strandeiland bij uitstek. Het is er prachtig, maar je moet wel weten waar je terecht komt. En dat weten wij. Wij zijn persoonlijk aanwezig en kunnen je voorzien van alle insider tips.

Authentic Greece is dé specialist voor vakanties op Zakynthos op maat, voor kant-en-klare zakynthos aanbiedingen of stay-and-drive’s.  Authentic Greece biedt een ruime keuze aan appartementen en hotels op Kefalonia en op vele andere leuke plekjes maar altijd ver weg van het massatoerisme.

Een greepje uit onze accommodatie op Kefalonia

Natuurlijk is de keuze nog veel groter.  Echter, dat kan niet allemaal op 1 site. En dat hoeft ook niet. Ben je op zoek naar mooi vier sterrenhotel? Wil je graag met een groepje naar Kefalonia Boek je eigen (low cost vlucht) en wij regelen de rest. Alles is mogelijk.  Voor meer informatie stuur ons gewoon even een mailtje: info@authenticgreece.expert of klik hier

 

Filmpje is van De Griekse Gids. Bedankt