Apostolata Resort 

Prachtig 5-sterren resort tussen Skala en Poros

Apostolata Island Resort &  Spa is de complete naam van dit gerenommeerd hotel niet ver van Skala, zeker de mooist kant van Kefalonia. Ja ja het ligt echter maar liefst 4 km buiten het dorp. Dat vind je misschien lastig, maar het hotel biedt een gratis busdienst naar Poros en Skala.

Apostolata Resort biedt kamers met uitzicht op zee en met uitzicht op de tuin. Sommige kamers hebben een prive’ zwembad.  Er is een buitenzwembad met ligstoelen en parasols. Het ontbijt wordt natuurlijk in het hotel geserveerd en er zijn twee restaurants tot jou beschikking, Zephyros en Almyra.

Skala is het zuidelijkste stadje van Kefalonia in het uiterste zuidoosten van het Griekse eiland.  De badplaats is door een weg en een smalle duinvorming gescheiden van het lange brede zandstrand. Het centrum is gezellig met een plein en natuurlijk de nodige tavernes en souvenirwinkels. De meeste accommodaties liggen buiten het centrum, maar wel langs de kustweg en het strand. Ook hier kun je ontbijten, lunchen of dineren in een Griekse taverne met zeezicht en de meeste serveren verse vis.

Afstanden

  • Vliegveld: 37 km
  • Argostoli: 42 km
  • Poros: 7 km
  • Scala: 4 km