Wat doen wij en wie zijn wij?

Wij organiseren jouw vakantie of rondreis in het authentieke Griekenland

Wij organiseren jouw vakantie of rondreis op maat naar het authentieke Griekenland. En dat doen we alweer 25 jaar lang met passie.

Uren speur je naar de beste accommodatie, vervoer en bezienswaardigheden. Na eindeloos zoeken sta je uiteindelijk op het vliegveld. En dan? Waar is het hotel nog maar weer? Waar kun je de inside informatie vandaan halen? Hoe heet ook alweer die lekkere wijn die je ooit eens bij de Griek gedronken hebt? Hoe kom je aan de huurauto? Het hotel leek toch mooier op Google…Dat kan en moet simpeler, toch?

Wat doen wij en wie zijn wij? 

Mijn naam is Karlien, eigenaresse van Authentic Greece en samen met mijn team staan wij klaar om een onvergetelijke rondreis of vakantie  samen te stellen: jij vertelt jouw wensen en samen organiseren wij jouw vakantie of rondreis in het authentieke Griekenland. Geen overvolle tours of volgepropte vakantiehuisjes. Maar juist rust, ruimte, lokale ervaringen en vooral geen gedoe. Bij ons ervaar je Griekenland op haar mooist. Tevens organiseren wij ook alweer vele jaren groepsreizen op maat voor bedrijven en reisbureaus naar onder andere, Athene, Klassiek Griekenland, Peloponnesos, Thessaloniki etc.

Hoe kwam Authentic Greece tot stand?

Het dagelijks leven is al druk genoeg. Met een beperkt aantal vakantiedagen wil je juist lekker tot rust komen, je eigen tempo bepalen en de ruimte hebben om zelf op ontdekking te gaan. Om deze reden zijn wij met Authentic Greece begonnen. Bij Authentic Greece wordt jouw vakantie of rondreis op maat gemaakt, aan alles wordt gedacht. Door onze jarenlange ervaring en passie voor reizen en de contacten met de lokale bevolking kunnen wij als geen ander de mooiste, leukste, en uniekste plekken aanbieden. We zorgen voor een unieke ervaring die je niet snel vergeet naar, volgens ons, de mooiste (gelukkig nog redelijk onontdekte) plekken in Griekenland.

Vijfentwintig jaar geleden heb ik  Karlitalia Tour Operator opgezet. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een grote reisorganisatie gericht op massa toerisme. Omdat ik niet zo van massatoerisme houd, hebben we besloten om de afdelingen te gaan scheiden, waarbij Authentic Greece zich volledig richt vakanties en rondreizen in het échte Authentic Greece.

Vraag direct een vrijblijvende offerte voor jouw onvergetelijke vakantie aan! Klik hier 

NB. Naast Authentic Greece hebben we nog een andere afdeling binnen het bedrijf dat soortgelijke authentieke reizen naar Italië organiseert. Ook hier gaat het weer om groepsreizen, individuele reizen en incentives.  Zie hiervoor op www.hollanditaliaevents.nl en www.wijnreizen.it