Weekendje Weg Athene

Ga met ons mee een weekendje weg naar Athene!

Zin in een weekendje weg Athene? Ja, dat is super leuk. Authentic Greece is dé specialist voor een reisje naar Athene. Wij bieden een ruime keuze aan (luxe) hotels in Athene en natuurlijk niet alleen een hotel. Je komt bij ons omdat we meer voor je kunnen doen. Om jouw weekendje weg Athene heel bijzonder te maken.

Athene is echt een heerlijk stad voor een weekendje weg of om jou vakantie op de Peloponnesos, Zakynthos of Kefalonia met een paar dagen te verlengen. Athene staat voor oudheid, maar tegelijkertijd is het oh zo trendy en hip!  We sregelen het leukste weekend weg voor jou smen. Boek jij eigen low cost vlucht en wij regelen de rest. Precies zoals jij het wilt.De mogelijkheden zijn eindelijke; op de Mountainbike naar Cape Sounion, een cooking  class, een street food tour,  een Cruise naar Hydra Poros Aegina,  oudheid sighteeing voor kinderen? Noem het maar!

Hotels in Athene

Natuurlijk is de keuze nog veel groter.  Echter, dat kan niet allemaal op 1 site. En dat hoeft ook niet. Laat ons even weten wat je zoekt tijdens jouw weekendje weg  Athene. Wij voorzien je graag van alle mogelijke informatie en tips. Alles is mogelijk.  Stuur ons gewoon even een mailtje: info@authenticgreece.expert of klik hier