Hotel President

Vier sterren hotel ideaal voor weekendje weg Athene

Voor een weekend Athene is vier sterren hotel President een prima uitgangspunt. We hebben dit hotel speciaal voor u uitgezocht, omdat het in de bruisende stad ligt, maar toch niet aan het Omonia plein, omdat het aan de goede kant van het vliegveld ligt, omdat er een parkeergarage is (tegen betaling), omdat het slechts 2 metro haltes verwijderd is van het Syntagma plein etc.

De kamers zijn heel erg ruim. De badkamers hebben een ligbad en zijn erg groot. Het ontbijtbuffet is erg gevarieerd. Op de 20ste verdieping is er een heerlijke bar, een openlucht zwembad en een fantastisch uitzicht op de Acropolis en de gehele stad.

Wifi is gratis in de openbare ruimtes, op de kamer kan wifi per uur of per dagdeel gekocht worden. In de buurt van het hotel zijn veel winkels en de Grill (souvlaki place) naast de Benetton winkel, tegenover het hotel, heeft lekkere Pita Gyros.

Het hotel is erg groot en daarom is het bijna nooit geheel uitverkocht. Door het gunstige contract met dit hotel bieden wij hele goede prijzen aan in Hotel President. Onze prijzen zijn altijd lager dan bij Booking. De prijzen varieren, afhandelijk van de periode, van ca. Euro 120,00 – Euro 180,00 per 2-persoonskamer.

Voor een juiste prijsopgave, neem even contact met ons op, info@authenticgreece.expert

Taxi van vliegveld naar hotel kost 40,00 / 45,00 euro. Metro van vliegveld naar centrum van Athene kost 10,00 euro.